Αρχική Σελίδα

GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD

Κίνα GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Κίνα GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD Πιστοποιήσεις
Σας ευχαριστώ για τις συνεχείς επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες σας όλη την ώρα. Η προετοιμασία διαταγής σας είναι πάντα γρήγορη και η ποιότητα των προϊόντων.

—— Βασιλιάς Mark

Γρήγορη απάντηση. Γρήγορη παράδοση. Καλή ποιότητα. Υπηρεσία της Νίκαιας. Εν πάση περιπτώσει, συμπαθώ αυτήν την επιχείρηση.

—— Michael de. Abad

Πολύ καλό επιχειρησιακό άτομο. Θα είμαι πίσω σύντομα. Είναι γρήγορος να χειριστεί οποιαδήποτε προβλήματα που μπορείτε να πρέπει να αισθανθούν έτσι ασφαλείς να αγοράσετε.

—— Kylen Pillay

Είμαι Online Chat Now

GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD
κτίριο γραφείων γραφείο Η ομάδα μας Η ομάδα μας Η ομάδα μας Τμήμα Ε&Α Εργαστήριο παραγωγής Επίσκεψη πελατών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : SexFire
Αριθμός Υπαλλήλων : 11~21
Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-80000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2012
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Το SexFire είναι απευθυνόμενοι στην αγορά και έρευνα-οδηγημένοι κατασκευαστής και προμηθευτής των φυσικών συστατικών (βοτανικά αποσπάσματα/βοτανικά αποσπάσματα και βοτανικές διατυπώσεις) Η ισχυρή ομάδα Ε&Α μας αφιερώνεται στην ανάπτυξη των νέων φυσικών συστατικών και των βοτανικών διατυπώσεων που εστιάζουν στην υγεία των ανδρών και την υγεία των γυναικών. Είμαστε ευτυχείς να σας προσφέρουμε την υψηλός-ποιότητα αρσενικά χάπια αυξήσεων φύλων, προϊόντα απώλειας αδυνατίσματος και βάρους και το πιό υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.
Επιπλέον, και οι προηγμένοι εξοπλισμοί και η περίπλοκη τεχνολογία υιοθετούνται για να παραγάγουν τον υψηλό - ποιότητα και προσαρμοσμένος βοτανικών βοτανικού τύπος αποσπασμάτων και. Παρέχουμε επίσης στους πελάτες τις προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες όπως οι ιδιωτικές ετικέτες, την κατασκευή συμβάσεων, και το κ.λπ.

 

Κίνα GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0


 

Στοιχεία επικοινωνίας
GuangZhou SexFire Trading Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Buce

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)